Pölynimurit

Vaikuttavaa tehoa, erinomaista mukavuutta. Imuroinnista on tehty hauskaa.

Siemens tarjoaa valinnanvaraa pölynimurimalleissaan, jotka on räätälöity erilaisiin tarpeisiin ja jotka kaikki tuottavat erinomaisen puhdistustuloksen. Kompaktista pikasiivoukseen tarkoitetusta akkuimurista suuren kodin hiljaisiin pussittomiin pölynimureihin Siemens-pölynimurien kätevyys ja helppokäyttöisyys tekevät imuroinnista miellyttävän tehtävän.

Luota kokemukseesi. Ja nauti lopputuloksesta.

Kaikkien Siemens-pölynimurien kehityksessä on ollut sama tavoite – tehdä lattianhoidosta niin helppoa ja yksinkertaista kuin mahdollista. Siitä on jo yli 100 vuotta, kun Siemens esitteli ensimmäisen kotitalouskäyttöön tarkoitetun pölynimurinsa eli niin sanotun ″pölynpoistopumpun″. Ja yhä edelleen Siemens on edelläkävijä pölynimurien puhdistustuloksessa, tehokkuudessa ja käyttömukavuudessa. Innovatiivisen tekniikkansa ansiosta Siemens-pölynimurit helpottavat miljoonien ihmisten elämää eri puolilla maailmaa ja tarjoavat mahdollisuuden nauttia miellyttävistä, puhtaista lattioista vähällä vaivalla.

Hiljaiset Siemens Extreme Silence Power -sarjan pölynimurit

Pölynimurien energiamerkintä. Korkea suorituskyky, alhainen energiankulutus.

Sen jälkeen kun energiamerkintä otettiin käyttöön 1.9.2014, markkinoille ei ole enää saanut tuoda pölynimureita, joiden nimellisteho on yli 1 600 wattia, ja 1.9.2017 alkaen nimellisteho ei saa olla yli 900 wattia. Tämä säästää energiaa ja auttaa ympäristöä. Siemens pitää EU:n uutta pölynimurien energiamerkintää hyvänä asiana. Euroopan 210 miljoonassa kotitaloudessa se tuo yllättävän paljon energiansäästöä. Hyvän energiatehokkuusluokan lisäksi pölynimurilla on oltava hyvä puhdistuskykyluokka. Se ilmoitetaan erikseen mattojen ja kovien lattiapintojen osalta merkinnän alaosassa. Äänenvoimakkuuden taso ja pölyjäämäluokka ‒ poistoilman puhtautta kuvaava mittari ‒ ovat muita tärkeitä pölynimurin valintaperusteita.

Imutehoa innovaatioista. On aivan oikein vaatia paljon.

Siemens-pölynimureissa riittää tehoa. Se syntyy nykyaikaisesta tekniikasta ja kehittyneestä rakenteesta. Siemens-pölynimurit eivät luota pelkkään korkeaan sähkötehoon, vaan myös ilmanvirtausta on kehitetty. Mitä enemmän ilmaa virtaa imurin läpi, sitä paremmin se imee lian ja pölyn. Siksi Siemens tarjoaa ominaisuuksia, kuten suorituskykyiset moottorit, joissa on suuret, aerodynaamiset siipipyörät, ja Efficient Air Dynamics, jotka vähentävät huomattavasti pölynimurin ilmanvastusta. Se ei pelkästään lisää suorituskykyä. Se on myös erittäin energiatehokasta.

Siemens Extreme Green Power -sarjan pölynimurit

Niin käytössä kuin muutenkin – pidät varmasti Siemens-pölynimuristasi.

Innovatiivista tekniikka, modernia muotoilua – Siemens-pölynimurit

Siemens-pölynimurit eivät edusta pelkästään tekniikkaa – ne tekevät vaikutuksen myös modernilla muotoilullaan, laadukkailla materiaaleillaan ja tarkalla työn jäljellään. Ja useiden käytännöllisten yksityiskohtiensa ja erinomaisen ergonomiansa ansiosta niitä on todella miellyttävä käyttää. Yhä uudestaan.

Jälleenmyyjät

Etsitkö lähintä Siemens-jälleenmyyjää?

Etsi jälleenmyyjä

Palveluavustajatoiminto

Käyttämällä Siemens-palveluavustajatoimintoa saat apua verkossa nopeasti, asiantuntevasti ja luotettavasti.

Palveluavustajatoiminto